ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
ovulációs mikroszkóp
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
A tesztcsík használati útmutatója
 

Használati Útmutató az Early Detection terhességi tesztcsík használatához

A vizsgálat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a termékhez kapott Használati Útmutatót!

 

vizeletminta A terhességi tesztcsík használata előtt vegyen vizeletmintát tiszta, szára edénybe.
a tesztcsík és csomagolásaVegye ki a tesztet a műanyag csomagolásból és szemrevételezze a terméket.
a teszt elvégzése Függőlegesen tartva a nyilak irányába merítse a tesztcsíkot a vizeletmintába 10-15 másodpercig. Ne merítse a tesztcsíkot a MAX jelzésnél mélyebbre!
Tesztcsík a kontroll zónában megjelent csíkkal. Vegye ki a tesztcsíkot a vizeletmintából, helyezze a jelzésekkel felfelé jól megvilágított, nem nedvszívó vízszintes felületre, és kezdje meg az időmérést. Ahogy a teszt működni kezd, egy halvány elszíneződést figyelhet meg, ahogy a vizelet áthalad a teszt (T) és a kontroll (C) zónában.
Eredmény leolvasása: teszt- és kontroll csík egyaránt megjelent (pozitív eredmény).Olvassa le az eredményt 3 perc múlva. Ha a hCG koncentráció magas, a színes csík 1 percen belül is megjelenhet. Ha nincs színes csík 3 perc múlva, várjon még egy percet, de 10 perc múlva az eredmény már nem értékelhető!

Értékelés

a tesztcsíkok értékelése

Terhes: Két elkülönülő csík jelenik meg. Az egyik a kontroll zónában (C), a másik a teszt zónában (T) jelenik meg. Az egyik csík lehet halványabb, mint a másik. Ezt nem kell figyelembe venni. A pozitív eredmény a terhességet valószínűsíti.

Nem terhes: Egy színes csík jelenik meg a kontroll zónában (C). A teszt zónában (T) nem jelenik meg csík. A negatív eredmény valószínűsíti, hogy nem terhes.

Érvénytelen: Ha nem jelenik meg színes csík a kontroll zónában (C), még akkor sem, ha a teszt zónában (T) megjelenik egy csík. A vizsgálatot meg kell ismételni egy új teszttel.

 
fogászat