ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
ovulációs mikroszkóp
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
A középsugaras teszt használati útmutatója
 

Használati Útmutató az Early Detection középsugaras teszt használatához

A vizsgálat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a termékhez kapott Használati Útmutatót!

A középsugaras teszt felépítése:

A középsugaras teszt felépítése.

 

A tesztkészülék és csomagolása. Bontsa fel a fóliát, óvatosan vegye ki a terméket, majd szemrevételezze a tesztet.
Tesztkészülék a védőkupak levétele után.Vegye le a lila színű kupakot a tesztről.
A teszt elvégzése. Fogja meg a markolatánál a tesztet a nedvszívó heggyel lefelé. Tartsa a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, amíg teljesen átnedvesedik. Figyelem! Ne érje vizelet a tesztablakot! Amennyiben kényelmesebb, helyezze vizeletét egy száraz, tiszta tárolóedénybe, majd mártsa bele a nedvszívó hegyet a vizeletmintába legalább 10 másodpercig.
Tesztkészülék a védőkupak visszahelyezés után, felfelé néző ablakkal. A vizeletből való eltávolítás után helyezze vissza a kupakot a nedvszívó hegyre, majd helyezze a tesztet egy vízszintes felületre, oly módon, hogy a tesztablak és a kontroll ablak felfelé nézzenek.
A teszt eredményének leolvasása. Amint a teszt működésbe lép, észlelhető a teszten egy halvány színes vonal  a teszt ablakban (T) és a kontroll ablakban (C). Olvassa le az eredményt 3 perc múlva. Amennyiben nem jelenik meg a színes vonal a teszten, várjon még egy percig. Előfordulhat olyan pozitív minta, ahol 1 perc vagy ennél kevesebb idő szükséges a pozitív eredmény megjelenéséhez a hCG koncentrációjától függően. Az eredmény 10 perc után nem értelmezhető.

 

Értékelés

A teszt kiértékelése

 

Terhes
terhesdfgdfgdfgdfgdfgdKét elkülönülő vonal jelenik meg. Egy vonalnak a kontroll ablakban (C), egy másiknak a teszt ablakban (T) kell megjelenni. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg terhes. Az egyik vonal valószínűleg halványabb, mint a másik, nem szükséges egyezniük.

Nem terhes
nem terhesEgy színes vonal jelenik meg a kontroll ablakban (C), nincs vonal a teszt ablakban (T).Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem terhes.

 

Nem értékelhető
nem értékelheto a tesztAz eredmény érvénytelen, amennyiben nem jelenik meg színes vonal a kontroll ablakban (C), még abban az esetben is, ha van vonal a tesztablakban (T). Ez azt jelenti, hogy meg kell ismételni a tesztet egy új tesztkészülékkel.

 
fogászat