ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
terhességi tesztek
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Vélemények, visszajelzések
 

 • Tisztelt Aquincum Express Bt. illetékes személye!visszajelzések

  Sajnos olyan problémánk volt a párommal hogy 1 éve próbálkoztunk gyermekáldás ügyben, de sehogyan sem akart összejönni a dolog. Erre elmentünk egy elég neves klinikára ahol még a kedvem is elvették az egésztől, mert annyi vizsgálatra kellett volna mennünk, hogy az csak na. A lényeg hogy az egyik kollégám is végigjárta ezt a procedúrát (elég fájdalamas vizsgálatok) mire kiderült hogy nem is akkor van a peteérése mint más "normális" nőnek. Az ő tanácsára vettük az ovulációs mikroszkópot (igaz itt nálunk Pusztaszabolcson azt se tudták hogy mi ez). Hát nálunk is ez volt a probléma. Csakhogy ezt nem tudtuk mindaddig mig az ovulációs mikroszkóp neveztetű önök által kifejlesztett készüléket ki nem probáltuk. Sok szenvedéstől mentett meg mindkettőnket. A kérésem az lenne, hogy minden gyógyszertárba juttassák el és oktassák ki a gyógyszertárosokat valamint nőgyógyászokat és termékenységgel foglalkozó orvosokat, hogy ajánlják a pároknak, mert nem biztos hogy valami nincs rendben csak azért mert nem pont félidőbe fogamzóképes a hölgy. A lényeg hogy az első használat során már sikerrel is jártunk, ugyhogy nagyon szépen köszönnyük önöknek és azon kollégáiknak akik nagy erőfeszitéseket tettek a készülék forgalomba helyezésével kapcsolatba.
  Tiszteletel: D. András

  Tisztelt Aquincum Express Bt.!
  Megszületett kislányunk teljesen egészségesen
  3500 grammal és 50 cm-rel. 2007.07.05-én.
  Mindent nagyon köszönünk!
  D. család


 • Rendszertelen menzeszem miatt vásároltam barátnőm tanácsára a mikroszkópot. Hosszabb időre volt szükségem, hogy kitapasztaljam, mikor mit is látok, de végül letisztult, és ma már bízom a képben és magamban is.
  B. Judit

 • Sok módszert kipróbáltunk a férjemmel, de sehogy nem akart összejönni a baba. Sokan sok mindent ajánlottak, mígnem a nőgyógyászom tanácsára vásároltam egy ovulációs mikroszkópot. Rendszeresen használtam és mindig szépen láttam a fogamzásképes "páfrányleveleket". Azóta hat hónap telt el és most harmadik hónapos terhes vagyok. Ő lesz az első babánk. Köszönöm!
  T. Annamária

 • Számomra még nem hozta meg a várt sikert ez a mikroszkóp, de akitől kaptam a tippet ő ezzel a módszerrel esett teherbe. Úgy érzem a megoldás kulcsa a kezembe van, innentől talán már nem hosszú út választ el e végső célig: a babáig.

 • Nekem is van ilyen mikroszkópom. Szerettem volna szülni kislányom mellé még egy kisbabát. Nálam a fogamzóképességgel nem volt gond, de a házaséltünk gyakoriságával annál inkább. Sajnos a házasságom időközben tönkrement és már nem lesz több közös gyerekünk, de a barátnőméknél, ahol szintén hasonló problémák uralkodtak (szerencsére ennek ellenére együtt vannak) a kölcsönadott mikroszkópomnak köszönhetően 2 gyermek is született.
  Most az én lányom kamaszkorban van. Oda fogom neki adni!
  Vagyis elkél egy olyan háztartásban, ahol nők élnek.

 • Mi is 2 éve szeretnénk második babát a 8 éves nagyfiunk mellé, de eddig nem jártunk sikerrel. Barátnõm ajánlására vettem meg az ovulációs mikroszkópot, és nagyon jónak, egyszerûnek és érthetõnek tartom az eszközt. Sokkal praktikusabb, mint a vizeletgyûjtõs és lakmuszpapír-lógatós egyéb hasoncélú termékek, és megdöbbentõ, de ez örökösen használható darab létére annyiba sem kerül, mint a bonyolultabb termékekbõl egy 5 tesztelésre elég doboz. Mégis csak a véletlennek köszönhetõen hallottam a mikroszkópról, sajnálatos, mennyire nincs bent a köztudatban! Azóta már én is ajánlottam több ismerõsömnek is, és biztos vagyok benne, hogy a további családtervezésünkben is nagy hasznunkra lesz.
  G. Ágnes

 • Sajnos már én nem fogok szülni, de nekem már nagyon rég van ilyen mikroszkópom.
  Az ovulációs módszerről, ami nem hőmérőzés, még anno egy katolikus könyvben olvastam.
  Szerintem szuper jó dolog, mert ha babát akarunk akkor azért, ha nem akkor is.
  Így nem terheljük méreggel szervezetünket!

 • Levelemmel vártam a következő menstruációm időpontjáig. A mikroszkópot  úgy használtam, ahogy írták, nyálból és rá 15-percre cervix-váladékkal is elvégeztem  a vizsgálatot, de nekem soha nem volt páfrány. De mivel kiderült állapotos vagyok 5-hetes ( és nagyon boldog) , ezért is vártam a fent írt időpontig a válaszommal, így valóban nem ajánlott hormon készítmény szedésekor a mikroszkóp használata, mert nem valós képet mutat. Volt peteérés, de nem volt páfrány!!
  Barátnőmtől kaptam az ötletet mikroszkóp ügyben, és neki már 3-hónapos a babája és persze Ő nem szed hormonokat, és páfrányokat is látott! Tehát a tájékoztató a mikroszkóp mellé tökéletes! Olvastam, ha valaki állapotos folyamatosan van páfrány, nekem most sincs, de a lényeg, hogy baba viszont van.
  Tisztelettel : Bernadett

 • Nekünk 3 gyermekünk van és már nem szeretnénk többet. A hormonkészítményeknek nem vagyunk hívei. Így mi fogamzásgátlásra használjuk a mikroszkópot. Nekünk nagyon bevált. Szerintem egyértelműen látszik, hogy mikor vagyok fogamzóképes és mikor nem. Maximálisan elégedett vagyok a termékkel és az ára is rendkívül kedvező!
  Bernadett

Küldje el Ön is véleményét, észrevételeit itt!

 
fogászat