ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
terhességi tesztek
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Felvilágosítás, oktatás
 

A PG/53 ovulációs mikroszkóp szerepe a szexuális felvilágosításban és oktatásban

oktatásAz ovulációs mikroszkóp segítségével megtekinthetjük a havi ciklus egyes pillanatait, a fogamzásképes és terméketlen napokhoz tartozó hormonális állapotot mutató képeket. Ez alkalmassá teszi az eszközt szülők számára, hogy szexuális felvilágosító tevékenységüket szemléletesebbé, az érdeklődést felkeltővé tegyék. Az ovulációs mikroszkóp alkalmazása összekapcsolható más ciklusvizsgálati módszerekkel is, például a rendszeres reggeli hőmérsékletméréssel. A kapott eredmények havi ciklusnaptárban rögzíthetők, ami megfigyelhetővé teszi a kapott adatokból kiolvasható, a havi ciklusállapotra vonatkozó tendenciát. Ez feltétlenül hasznos a serdülőkorban, de később is. Az ovulációs mikroszkóp naponkénti használata emellett rendszerességre, az egészséggel való törődés fontosságára neveli a fiatalokat.

fiatalok oktatásaA fentiek alkalmassá teszik a mikroszkópot arra is, hogy az, bármilyen iskolában felhasználásra kerüljön a biológia, vagy kimondottan a szexuális élettel kapcsolatos ismeretek oktatásában. Célravezető, ha a pedagógus a szexuális nevelés kérdését az értékelmélet oldaláról közelíti meg. Mai világunk alapvető kérdései: a környezet oltalma, tisztasága, az egészséges táplálkozás, természetes anyagokat tartalmazó termékek fogyasztása, az egészségügy területén pedig a megelőzés. Mindezen kérdések célja a legfőbb érték, az emberi élet védelme, szolgálata, tisztelete. Ahhoz, hogy egy fiatal lány és fiú megfelelően tudja elhelyezni gondolkodásában, kialakuló értékrendjében a szexualitás, családalapítás kérdéskörét, jelentős segítséget ad, ha magára és embertársaira egyaránt értékként tekint.

Hangsúlyozást igényel, hogy az érték megteremtése és szolgálata mindig munkavégzést, az adott esetben tanulást, önmagunk folyamatos megfigyelését igényli. Ezen az úton nyújt segítséget fiatalok, szülők, pedagógusok számára az ovulációs mikroszkóp rendszeres, oktatási céllal történő felhasználása.

 
fogászat