ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
terhességi tesztek
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Használati útmutató
 

A PG/53 OVULÁCIÓS MIKROSZKÓP ÚTMUTATÓJA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A termékhez csatolt Használati Útmutató letölthető, nyomtatóbarát verzióját itt találja!

 

ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 1Az ovulációs mikroszkóp, mellyel bármikor, bárhol, egyszerűen, gyorsan ellenőrizheti, hol tart éppen menstruációs ciklusa.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 2A mikroszkóp felső korongjának elfordításával tegye hozzáférhetővé a kék csíkkal körülvett, üveg tárgylemezt.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 3Ujjával kenjen nyálat vagy méhnyakból vett cervix-váladékot a kis, kerek üveglapra, majd hagyja azt 6-8 percig száradni.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 46-8 perc elteltével fordítsa teljesen vissza a mikroszkóp felső korongját a kiinduló helyzetbe (1. ábra).
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 5Vegye kézbe a mikroszkópot úgy, hogy hüvelykujja a felső korong közepén látható pontra kerüljön.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 6Helyezze a mikroszkópot a képen látható módon olyan közel a szeméhez, hogy megfelelő módon belenézhessen a nagyítólencsébe. A két korong közepén történő kismértékű összenyomásával állítsa be a fókusztávolságot úgy, hogy teljesen tiszta, éles képet lásson. A felső korong kis mértékű jobbra, illetve balra történő elfordításával a tárgylemezen lévő minta teljes terjedelmében megvizsgálható. Az A ábrához hasonló, szálkás, páfránylevélre emlékeztető kép a fogamzásképes állapot jele. A B ábrához hasonló, kör alakú, vagy alaktalan rajzolatok a nem fogamzásképes állapotot jelzik.
a cervix nyák kristályosodási képe

 
fogászat