ajánlás
 

Ha hasznosnak találta honlapunkat, ide kattintva ajánlani tudja ismerősének! Köszönjük!

 
terhességi tesztek
 
 
 
a családtervezés kiválló eszköze
az ovulációs mikroszkóp bárhol használható
a családtervezés bármikor használható eszköze
 
 
Viszonteladói tájékoztató
 

Patikák, egészségügyi és gyógytermékeket forgalmazó boltok a PG/53 Fertility Tester ovulációs mikroszkópot megrendelhetik alábbi forgalmazóinktól, vagy közvetlenül tőlünk, itt!

PHOENIX Phama Zrt.
Fót, Kecskemét, Szeged, Polgár, Győr, Zalaegerszeg

BÉRES Egészségtár Kft.

Wolf Orvosi Műszer Forgalmazó Kkt.

Varga Reformház Kft.
Budapest, Debrecen

   

Értékesítési segédlet patikusok részére

A gyógyszertárban, a pult mögött állva, alapos, átfogó ismeretekre van szüksége a szakembernek, hogy válaszolni tudjon az egyre szélesedő piac termékeit érintő kérdésekre. Fontos, hogy az érdeklődő magabiztosságot és felkészültséget tapasztaljon, így tudunk bizalmat kelteni benne, és az általunk kínált termék iránt.

Manapság sok házaspárban kérdések merülnek fel a családtervezéssel, fogamzásgátlással, nemi élettel kapcsolatban. A probléma megoldását segítő termékek után a legtöbben, személyesen érdeklődnek patikákban, gyógyszertárakban.

Az érdeklődő, intim kérdésekről lévén szó, bizalmat, magabiztos segítséget vár tőlünk. Azért, hogy Önök, gyógyszerészek és patikai dolgozók felkészültebbek lehessenek termékünkről, az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb információkat, melyek az érdeklődő pontos tájékoztatására szolgálnak:

  • A PG/53 Fertility Tester ovulációs mikroszkóp elsődleges rendeltetése azok segítése, akik gyermeket szeretnének, de ugyanígy hasznos tinédzserkorban, vagy éppen jóval később a változás korában, a menopauza idején, amikor orális fogamzásgátló szerek szedése már nem ajánlott.
  • Ez egy teljesen természetes módszer, melynek semmilyen mellékhatása nincs! Különösen fontos ez a szempont, mivel korunkban különös hangsúlyt kap a környezet és a táplálkozás egészségessége, de elmarad ez a szempont a szexuális élet területén.
  • A mikroszkóp önellenőrzésre szolgáló eszköz, mely segítségével hölgyek otthon, vagy bárhol, naponta ellenőrizhetik fogamzásképességüket. Nyál, vagy méhnyakból vett váladékminta segítségével figyelhető meg a minta száradási képe, így állapítható meg melyik fázisában tart a menstruációs ciklus.
  • Használata egyszerű, a Használati Útmutató gondos tanulmányozása útján könnyen elsajátítható, alkalmazása gyors és biztonságos.
  • A fogyasztó számára gazdasági előny, hogy csak egyszer kell megvásárolni, és korlátlan ideig akárhányszor felhasználható. Ehhez csak a tárgylemez használat utáni alapos tisztítása szükséges. A mikroszkóp ára nem haladja meg a fogamzásgátló tabletták egy havi adagját.
  • Rendszeres használatával megismerhető a menstruációs ciklus havi lefolyása és az így szerzett tapasztalatok alapján a mikroszkóp megfelelő kézben magas biztonságú eszközzé válik.
  • Az ovulációs mikroszkóp 1991 óta van forgalomban, és az óta több százezer eladott darab igazolja sikerességét.
  További információért forduljanak közvetlenül cégünkhöz! Itt!

 
fogászat